Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

WAGO Gélbox - 221 és 2273 összekötőkhöz 2. típus IPx8

Wago
2.632 Ft (2.072 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Youtube videók

Cikkszám: W207-1332
WAGO Gélbox, összekötő csatlakozó nélkül 2. méret
Szállítási díj: 1.439 Ft
Várható szállítás: 2021. december 09.
(1)
2.632 Ft (2.072 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A WAGO Gélbox egy kompakt doboz, szilikonmentes géllel előretöltve. A Gélbox hat méretben kapható, és IPX8 szintű nedvesség elleni védelmet biztosít a WAGO 221-es sorozatú karos vezeték összekötőihez és a 2273-as sorozatú COMPACT PUSH WIRE® vezeték összekötőkhöz. Ez a védelmi szint azt jelenti, hogy a csatlakozók teljesen védve vannak a víz ellen, és folyamatosan víz alatt tarthatók. A hagyományos kitöltőanyag vegyületek, például a poliuretán és a szilikon szintén megfelelnek az IPX8 követelményeknek.

A WAGO Gélbox megkülönböztető tulajdonsága azonban az, hogy pontosan ott védi az elektromos installációt, ahol arra szükség van - a csatlakozási pontokon - anélkül, hogy a csatlakozásokat végleg hozzáférhetetlenné tenné. A szilikon alapú géllel ellentétben a WAGO Gélbox szilikonmentes gélje szinte korlátozások nélkül alkalmazható.

  • Egyszerűen, gyorsan és biztonságosan használható
  • Azonnal használatra kész, és később ismét hozzáférhető a csatlakozás
  • Szilikonmentes
  • Veszélyes anyagoktól mentes (a CLP rendelet szerint)
  • Korlátlan ideig tárolható
  • A Géllboxokból és a WAGO vezeték összekötőkből álló teljes rendszer megfelel a VDE-szabványnak és IPX8-tanúsítással rendelkezik

A WAGO Gélbox sokféle kis- és törpefeszültségű alkalmazásban használható. Azonban a felhasználási mód kissé különbözik az egyes feszültségtartományokban. Például kisfeszültségű alkalmazásoknál (230 V) a gélboxokat kötődobozokban használják vezeték összekötőkkel együtt. Ez az egyetlen mód a kettős kábelszigetelés biztosítására az áramütés ellen, mivel csak a vezetők vannak beépítve a WAGO Gélboxba. Safety Extra Low Voltage alkalmazásoknál kötődoboz nélkül is használhatók a vezeték összekötők a gélboxokkal.

Használata: nyissa ki a WAGO Gélboxot, helyezze be a bekötött vezeték összekötőket, és zárja le a gélboxot a két oldal összenyomásával. A gél teljesen körülzárja a csatlakozást.

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írd meg véleményedet!
|
Igazolt vásárlás
2021. 11. 04.
Kültéri IP 67-es csatlakozások megvalósítására kitűnő megoldás!